MENU
Her ser du denne uges typiske menu. Da vi kun serverer friske fødevarer til vores kunder, går vores Patron Chef Achille Melis hver morgen på markedet for at udvælge de bedste ingredienser til menuen, derfor kan du opleve at retterne blive serveret med kreative nuancer dag for dag.
Ønsker du at nyde en vegetarisk middag hos os, eller har du andre præferencer til din menu?
Så lad os vide, vi vil gøre vores bedste for at give dig en fremragende oplevelse.
3 RETTERS MENU
390 Dkk • Parret vinmenu: 390 Dkk
APPETITVÆKKER
Grønsagscreme med antydninger af sommerurter
ANTIPASTI
5 forskellige anretninger af kød, fjerkræ og fisk
HOVEDRET
Oksemørbrad i fermenteret sort hvidløgsauce
eller
Havbars filet i fermenteret hyldeblomstsauce
DESSERT
Mandel-semifreddo, hindbærsorbet og cannolo med ricottacreme
4 RETTERS MENU
450 Dkk • Parret vinmenu 450 Dkk
APPETITVÆKKER
Grønsagscreme med antydninger af sommerurter
ANTIPASTI
5 forskellige anretninger af kød, fjerkræ og fisk
PASTA
Ravioli med ricotta ost, spinat og tomatsauce
eller
Trofie pasta med skaldyr
HOVEDRET
Oksemørbrad i fermenteret sort hvidløgsauce
eller
Havbars filet i fermenteret hyldeblomstsauce
DESSERT
Mandel-semifreddo, hindbærsorbet og cannolo med ricottacreme
5 RETTERS MENU
550 Dkk • Parret vinmenu 550 Dkk
APPETITVÆKKER
Grønsagscreme med antydninger af sommerurter
ANTIPASTI
5 forskellige anretninger af kød, fjerkræ og fisk
PASTA
Ravioli med ricotta ost, spinat og tomatsauce
eller
Trofie pasta med skaldyr
HOVEDRET
Havbars filet i fermenteret hyldeblomstsauce
og
Oksemørbrad i fermenteret sort hvidløgsauce
DESSERT
Mandel-semifreddo, hindbærsorbet og cannolo med ricottacreme