top of page

FILOSOFI

INNOVATION DU KAN SMAGE

 

Det høje niveau af gastronomi på Ristorante San Giorgio kan tilskrives tre faktorer: viden, inspiration og passion.

Ristorante San Giorgio er kåret blandt de "Bedste italienske restauranter i København” af den prestigefyldte italienske guide Gambero Rosso 2018, 2019, 2020, 2021-2022-2023 e 2024.

 

Vi er stolte over at have fået tildelt prisen som den anden bedste italienske restaurant i København og som nummer 36 af de 50 bedste i verden i guiden "Top Italy. De bedste italienske restauranter i verden 2019"

 

Med deres Certificate of Excellence Award 2020 anbefaler guiden "Restaurant Guru" Ristorante San Giorgio.

 

Mange andre prestigefyldte industriorganisationer har hædret Ristorante San Giorgio, herunder World Association af italienske restauranter, det Dansk-Italienske Handelskammer og Ercole Oliviaro Award.

 

Ristorante San Giorgio er certificeret “Marchio Q”.

 

DE BEDSTE RÅVARER

 

Friske og velsmagende råvarer er grundlaget for alle de retter vi serverer på Ristorante San Giorgio. Via personlig kontakt med lokale producenter direkte fra Sardinien formår vi at have den bedste kvalitet af råvarer.

Her i Danmark bruger vi de bedste lokale leverandører der findes på markedet. Dermed opnår vi at have årstidens mest uovertrufne kød, fisk og grøntsager.

Vores menu udskiftes ofte, for at afspejle de fineste ingredienser tilgængelige på det pågældende tidspunkt af året. 

 

Absolut alt vi serverer er tilberedt fra bunden og til mindste detalje. Vi fremstiller vores egen dej til pasta og brød hver aften, hvorefter den tilberedes helt frisk den følgende dag.

 

 

RAFFINERET MENU

 

Vores gæster kan vælge mellem tre-, fire-, eller fem-rettersmenuer. Lejlighedsvis varierer disse menuer når Achille Melis dagligt vælger de bedste friske ingredienser til sine både nyskabende og klassiske retter.

Vores veluddannede personale vil guide Dem gennem Deres valg og hjælpe Dem med at opdage retter, der vil tilfredsstille Deres smag.

Se nogle eksempler på vores menuer her.

 

UDSØGTE VINE

 

Vi har en velassorteret vinkælder med hundredvis af flasker fra hele Italien, samt en højt uddannet sommelier til at guide dig gennem vinkortet, som er perfekt afstemt til vores retter. 

Se nogle eksempler på vores vine her.

SanGiorgio-AchilleMelisGR-2019.jpg

Achille Melis, Chef Patron af Ristorante San Giorgio har med sine mange års erfaring transformeret simple, traditionelle madvarer til sofistikerede retter.

gambero+rosso.png
36-Ristorante-San-Giorgio.jpg
RSG-GURU2020.png
bottom of page