MENU
FORRETTER
Rå-kogt tun “Al cucchiaio” med kandiserede løg i hindbæreddike.
165,- Dkk.
Skaldyrssuppe på hvidløg og basilikumcrouton.
185,- Dkk.
Vores "Tartapaccio" (tartar/carpaccio) med honningsvampe og brøndkarse.
175,- Dkk.
Kammuslingmedaljon, spirulina tangsalt og kold jordskokkpuré.
175,- Dkk.
HJEMMELAVET PASTA
Spinatravioli med grønsagsfyld i let smør og salvie. Vores speciale siden 1985.
145,- Dkk.
Spaghetti med scampi ragout med Pachino cherrytomater og frigitelli.
155,- Dkk.
Ravioli fyldt med braiseret oksekød, trøffelsauce og Grananglona granaostsauce.
155,- Dkk.
FISK
Alt godt fra havet, blandet grillet fisk, (min. 2 personer).
325,- Dkk. per person.
Havbarsfilet i Vernaccia vinsauce med antydninger af citrus.
285,- Dkk.
Rødtungefilet med parmesanostcreme på spinat og asparges.
285,- Dkk.
KØD GRILLET PÅ TRÆKUL OG RØGFLIS AF OLIVENTRÆ
Blandet grillet kød med Balsamicosauce, (min. 2 personer).
325,- Dkk. per person.
Spiddet oksemørbrad med d’Arnard-spæk og reduceret Cagnulari vinsauce.
295,- Dkk.
Lammekoteletter med myrte og mynte.
295,- Dkk.
DESSERT OG OSTE
Seada med passionsfrugtsorbet.
125,- Dkk.
Hvid chokolade mousse med sbrisulona crumble.
125,- Dkk.
Vores tiramisu.
125,- Dkk.
Ricotta cheesecake.
125,- Dkk.
Udvalg af bløde og lagrede oste.
155,- Dkk.
• • • •
VI FORESLÅR:
SMAGSMENU
FORRET
Varm-Kold-Rå-Kogt.
(5 blandede forretter)
• • • •
Spinatravioli med grønsagsfyld i let smør og salvie.
Vores speciale siden 1985.
• • • •
Grillet havbarsfilet med Salmoriglio
eller
Spiddet oksemørbrad med d’Arnard-spæk og reduceret Cagnulari vinsauce.
• • • •
Ricotta cheesecake.
595,- Dkk.
• • • •
VINSMAGNING MENU
550,- Dkk.
• • • •
For dagens vegetar eller veganerretter, spørg venligst tjeneren for yderlig information.
Ristorante San Giorgio’s menu er altid bearbejdet af et udvalg af friske markedsprodukter og tilberedt efter de fineste italienske regionale køkkens traditioner.
Vores vinkælder kan huse op til 50 gæster til firmaarrangementer og private sammenkomster.
Vi tilbyder også catering til eksterne arrangementer.
