MENU
FORRETTER
TRE KOLDE FORRETTER
Vitello tonnato/kalvekød i tunsauce
Rejer med kikærtemousse og catalansk sauce
Lilla kålflan og jordskokkecreme
160 Dkk
TRE VARME FORRETTER
Kroketter af ricottaost med gulerod- og græskarkernekompot
Blæksprutte sautè med små sprøde grønne peberfrugter
Andebryst i skiver med sur-sød granatæble
170 Dkk
FØRSTERETTER
Spaghetti med jomfruhummersauce og friske tomater
185 Dkk
Pappardellepasta med hjorteragù og vintergræskar
175 Dkk
Mezzelune-pasta fyldt med auberginer og gedeost i koncentreret andefond
185 Dkk
Ravioli fyldt med ricotta og spinat i tomat og basilikumsauce
165 Dkk
HOVEDRETTER AF KØD
Grillede lammekoteletter med rosmarinsauce
285 Dkk
Oksemørbrad med sort trøffelsauce
295 Dkk
Oksefilet med grøn pebersauce
275 Dkk
HOVEDRETTER AF FISK
Havbars filet med taggiasca oliven sauce
265 Dkk
OSTE
Udvalg af italienske oste
135 Dkk
DESSERT
Dagens dessert
120 Dkk
For dagens vegetar eller veganerretter, spørg venligst tjeneren for yderlig information.
5 RETTERS SMAGSMENU
Tre kolde forretter
Tre varme forretter
Førsteret efter eget valg
Hovedret efter eget valg
Dessert eller ost
650 Dkk
KOMBINERET VINE TIL DEN 5 RETTERS SMAGSMENU
620 Dkk
Ristorante San Giorgio’s menu er altid bearbejdet af et udvalg af friske markedsprodukter og tilberedt efter de fineste italienske regionale køkkens traditioner.
Vores vinkælder kan huse op til 50 gæster til firmaarrangementer og private sammenkomster.
Vi tilbyder også catering til eksterne arrangementer.
