
MENU
Her ser du denne uges typiske menu. Da vi kun serverer friske fødevarer til vores kunder, går vores Patron Chef Achille Melis hver morgen på markedet for at udvælge de bedste ingredienser til menuen, derfor kan du opleve at retterne blive serveret med kreative nuancer dag for dag.
Ønsker du at nyde en vegetarisk middag hos os, eller har du andre præferencer til din menu?
Så lad os vide, vi vil gøre vores bedste for at give dig en fremragende oplevelse.
8 RETTERS MENU 490 Dkk
Antipasti med 6 forskellige kolde og varme kød-, fjerkræ- og fiskeretter
Hovedret med fisk eller kød
Dessert
Parret Vinmenu 460 Dkk
9 RETTERS MENU 550 Dkk
Antipasti med 6 forskellige kolde og varme kød-, fjerkræ- og fiskeretter
Pasta
Hovedret med fisk eller kød
Dessert
Parret Vinmenu 520 Dkk
10 RETTERS MENU 650 Dkk
Antipasti med 6 forskellige kolde og varme kød-, fjerkræ- og fiskeretter
Pasta
2 hovedretter med fisk og kød
Dessert
Parret Vinmenu 620 Dkk
