MENU

Her ser du denne uges typiske menu. Da vi kun serverer friske fødevarer til vores kunder, går vores Patron Chef Achille Melis hver morgen på markedet for at udvælge de bedste ingredienser til menuen, derfor kan du opleve at retterne blive serveret med kreative nuancer dag for dag.

 

Ønsker du at nyde en vegetarisk middag hos os, eller har du andre præferencer til din menu?

Så lad os vide, vi vil gøre vores bedste for at give dig en fremragende oplevelse. 

8 RETTERS MENU 490 Dkk

Antipasti med 6 forskellige kolde og varme kød-, fjerkræ- og fiskeretter

Hovedret med fisk eller kød

Dessert

 

Parret Vinmenu 460 Dkk

 

9 RETTERS MENU 550 Dkk

Antipasti med 6 forskellige kolde og varme kød-, fjerkræ- og fiskeretter

Pasta

Hovedret med fisk eller kød

Dessert

Parret Vinmenu 520 Dkk

 

10 RETTERS MENU 650 Dkk

Antipasti med 6 forskellige kolde og varme kød-, fjerkræ- og fiskeretter

Pasta

2 hovedretter med fisk og kød

Dessert

Parret Vinmenu 620 Dkk