top of page

MENU

FORRETTER


TRE KOLDE FORRETTER
Vitello tonnato/kalvekød i tunsauce
Rejer med kikærtemousse og catalansk sauce
Lilla kålflan og jordskokkecreme
160 Dkk

TRE VARME FORRETTER
Kroketter af ricottaost med gulerod- og græskarkernekompot
Blæksprutte sautè med små sprøde grønne peberfrugter
Andebryst i skiver med sur-sød granatæble
170 Dkk

FØRSTERETTER

Spaghetti med jomfruhummersauce og friske tomater
185 Dkk


Pappardellepasta med hjorteragù og vintergræskar
175 Dkk


Mezzelune-pasta fyldt med auberginer og gedeost i koncentreret andefond
185 Dkk


Ravioli fyldt med ricotta og spinat i tomat og basilikumsauce
165 Dkk

HOVEDRETTER AF KØD


Grillede lammekoteletter med rosmarinsauce
285 Dkk


Oksemørbrad med sort trøffelsauce
295 Dkk


Oksefilet med grøn pebersauce
275 Dkk

HOVEDRETTER AF FISK


Havbars filet med taggiasca oliven sauce
265 Dkk

OSTE


Udvalg af italienske oste
135 Dkk

DESSERT


Dagens dessert
120 Dkk

For dagens vegetar eller veganerretter, spørg venligst tjeneren for yderlig information.

 

5 RETTERS SMAGSMENU


Tre kolde forretter
Tre varme forretter
Førsteret efter eget valg
Hovedret efter eget valg
Dessert eller ost
650 Dkk

KOMBINERET VINE TIL DEN 5 RETTERS SMAGSMENU
620 Dkk

Ristorante San Giorgio’s menu er altid bearbejdet af et udvalg af friske markedsprodukter og tilberedt efter de fineste italienske regionale køkkens traditioner.


Vores vinkælder kan huse op til 50 gæster til firmaarrangementer og private sammenkomster.

Vi tilbyder også catering til eksterne arrangementer.

bottom of page