MENU

Her ser du denne uges typiske menu. Da vi kun serverer friske fødevarer til vores kunder, går vores Patron Chef Achille Melis hver morgen på markedet for at udvælge de bedste ingredienser til menuen, derfor kan du opleve at retterne blive serveret med kreative nuancer dag for dag.

 

Ønsker du at nyde en vegetarisk middag hos os, eller har du andre præferencer til din menu?

Så lad os vide, vi vil gøre vores bedste for at give dig en fremragende oplevelse. 

3 RETTERS MENU

460 Dkk • Parret vinmenu: 460 Dkk

 

APPETITVÆKKER

Grønsagscreme med antydninger af sommerurter

 

ANTIPASTI

5 forskellige anretninger af kød, fjerkræ og fisk

 

HOVEDRET

Oksemørbrad i fermenteret sort hvidløgsauce

eller

Havbars filet i fermenteret hyldeblomstsauce

 

DESSERT

Mandel-semifreddo, hindbærsorbet og cannolo med ricottacreme

 

 

4 RETTERS MENU

520 Dkk • Parret vinmenu 520 Dkk

 

APPETITVÆKKER

Grønsagscreme med antydninger af sommerurter

 

ANTIPASTI

5 forskellige anretninger af kød, fjerkræ og fisk

 

PASTA

Ravioli med ricotta ost, spinat og tomatsauce

eller

Trofie pasta med skaldyr

 

HOVEDRET

Oksemørbrad i fermenteret sort hvidløgsauce

eller

Havbars filet i fermenteret hyldeblomstsauce

 

DESSERT

Mandel-semifreddo, hindbærsorbet og cannolo med ricottacreme

5 RETTERS MENU

620 Dkk • Parret vinmenu 620 Dkk

 

APPETITVÆKKER

Grønsagscreme med antydninger af sommerurter

 

ANTIPASTI

5 forskellige anretninger af kød, fjerkræ og fisk

 

PASTA

Ravioli med ricotta ost, spinat og tomatsauce

eller

Trofie pasta med skaldyr

 

HOVEDRET

Havbars filet i fermenteret hyldeblomstsauce

og

Oksemørbrad i fermenteret sort hvidløgsauce

 

DESSERT

Mandel-semifreddo, hindbærsorbet og cannolo med ricottacreme