top of page

MENU

À LA CARTE MENU
À la Carte menuen serveres til max 5 personer per bord. For serveringer til over 5 personer per bord henviser vi til vores nedenstående Smagsmenu.


 

FORRETTER

Rå-kogt tun “Al cucchiaio” med kandiserede løg i hindbæreddike.

165,- Dkk.

Skaldyrssuppe på hvidløg og basilikumcrouton.

185,- Dkk.

Vores "Tartapaccio" (tartar/carpaccio) med honningsvampe og brøndkarse.

175,- Dkk.

 

Kammuslingmedaljon, spirulina tangsalt og kold jordskokkpuré.

175,- Dkk.

HJEMMELAVET PASTA 
 

Spinatravioli med grønsagsfyld i let smør og salvie. Vores speciale siden 1985.

145,- Dkk.

 

Spaghetti med scampi ragout med Pachino cherrytomater og frigitelli.

155,- Dkk.

 

Ravioli fyldt med braiseret oksekød, trøffelsauce og Grananglona granaostsauce.

155,- Dkk.

FISK 

 

Alt godt fra havet, blandet grillet fisk, (min. 2 personer).

325,- Dkk. per person.

 

Havbarsfilet i Vernaccia vinsauce med antydninger af citrus.

285,- Dkk.

Rødtungefilet med parmesanostcreme på spinat og asparges.

285,- Dkk. 

KØD GRILLET PÅ TRÆKUL OG RØGFLIS AF OLIVENTRÆ 

 

Blandet grillet kød med Balsamicosauce, (min. 2 personer).

325,- Dkk. per person.

Spiddet oksemørbrad med d’Arnard-spæk og reduceret Cagnulari vinsauce.

295,- Dkk.

 

Lammekoteletter med myrte og mynte.

295,- Dkk. 

DESSERT OG OSTE
 

Seada med passionsfrugtsorbet.

125,- Dkk.

 

Hvid chokolade mousse med sbrisulona crumble.

125,- Dkk.

 

Vores tiramisu.

125,- Dkk.

 

Ricotta cheesecake.

125,- Dkk. 


 

Udvalg af bløde og lagrede oste.

155,- Dkk. 

• • • • 

Vi anbefaler vores
SMAGSMENU


5 Blandede forretter

Varm-Kold-Rå-Kogt.

• • • • 

 

Spinatravioli med grønsagsfyld i let smør og salvie.

Vores speciale siden 1985.

 

• • • • 

Grillet havbarsfilet med Salmoriglio

eller

Spiddet oksemørbrad med d’Arnard-spæk og reduceret Cagnulari vinsauce.

 

• • • • 

Ricotta cheesecake.

595,- Dkk. 

• • • • 

VINSMAGNING MENU

550,- Dkk. 

• • • • 

For dagens vegetar eller veganerretter, spørg venligst tjeneren for yderlig information.

Ristorante San Giorgio’s menu er altid bearbejdet af et udvalg af friske markedsprodukter og tilberedt efter de fineste italienske regionale køkkens traditioner.


Vores vinkælder kan huse op til 50 gæster til firmaarrangementer og private sammenkomster.

Vi tilbyder også catering til eksterne arrangementer.

bottom of page